2 kommentarer til “Decembertæppe i strimler”

 1. Jeg ved ikke om dette er det rette sted at henvende mig. Meeeen jeg gik ind på hjemmesiden, for at finde ud af, hvor jeg kan aflevere stof til Projekt Puttetæpper. Og hvor kan jeg det? Der er ingen informationer på hjemmesiden. Ingen adresser eller kontaktpersoner. På mig virker det som om, at Projekt Puttetæpper er et utrolig lukket og hemmelig projekt. Hvorfor er der ikke en fane med: Hvem er vi og hvor og hvornår kan vi træffes.
  Med venlig hilsen
  Gitte Hansen
  PS det er nogle utroligt flotte tæpper.

  • Hej Gitte Hansen! Tak for din kommentar og dit spørgsmål. Jeg er ked af, at du ikke kan finde informationerne om Projekt Puttetæpper, for de er der! Prøv at se under fanen “Om Puttetæpperne” (her: http://www.puttetaepper.dk/?page_id=164 ) Der har du både historien om projektet, hvem det er, der syr tæpperne, hvordan vi frivillige er organiseret, adresser på hjemmene og adresser på os 3, der udgør styregruppen med adresser, email-adresser osv. Vi modtager meget gerne stof til tæpperne, og du er velkommen til at kontakte mig eller en af de andre 2 vedr. aflevering, som vi vil være glade for.
   Vi er bestemt ikke et hemmeligt og lukket projekt – tværtimod prøver vi på mange måder at komme ud med informationer om projektet, også derfor har vi for et par år siden lavet denne hjemmeside. Jeg glæder mig til at høre fra dig! Venlig hilsen, Hanne

Der er lukket for kommentarer.