Ændringer

Der er sket ændringer i styregruppen for Projekt Puttetæpper.

Grethe Thomsen, der har været tæppetante i mange år og med i styregruppen siden 2008, har trukket sig fra styregruppen, men fortsætter med at sy puttetæpper.
Og Bente Bjerre, som har været med i styregruppen siden 2009, varslede allerede for knap 1 år siden, at hun ønskede at trække sig tilbage i år.

Det er meget beklageligt, da både Grethe og Bente har ydet et meget stort arbejde for projektet, ikke mindst i forbindelse med at færdiggøre MANGE UFO’er/toppe, som der er kommet flotte tæpper ud af.

Tak for jeres indsats og for samarbejdet.

Jeg fortsætter og efterlyser nogle at dele arbejdet med, for vores dejlige projekt skal selvfølgelig fortsætte til glæde for alle de børn, der modtager puttetæpper.

Og jeg glæder mig rigtig meget til det “Tæppetante-Træf”, som alle tæppetanter og monteringstanter er inviteret til på søndag den 9. juni.

Det bliver helt sikkert en rigtig god dag med et spændende program i skønne omgivelser og med mulighed for at få del i noget af alt det stof, Projekt Puttetæpper bliver foræret.

Det kan nås endnu for tæppe- og monteringstanter at melde sig til, ring eller send en mail (adresse under “Om Puttetæpperne” http://www.puttetaepper.dk/?page_id=164 ). Der kan måske også findes kørelejlighed, afhængig af, hvor du bor.