Drengetæpper i stakkevis, del 1

På Facebook har vi en gruppe der hedder Projekt Puttetæpper, og der har vi de sidste 5 måneder haft en lille konkurrence. Gevinsten var et gavekort til HANNES Patchwork, sponsoreret af Hanne og det man skulle sy var drengetæpper. Der er kommet 44 tæpper ind, og de vil blive vist her på siden de næste dage.

Nr 1Syet af Jette Mørk Jensen Nr 2Syet af Yrsa Højrup Nr 3Syet af Lene Christensen Nr 4Syet af Yrsa Højrup Nr 5Syet af Birgith Lorenz Nr 6Syet af Birgith Lorenz Nr 7Syet af Jette Mørk Jensen Nr 8Syet af Jette Mørk Jensen NR 9Syet af Jette Vestergaard Søndergaard nr 10Syet af Jette Vestergaard Søndergaard NR 11Syet af Jette Vestergaard Søndergaard NR 12Syet af Jette Vestergaard Søndergaard Nr 13Syet af Tove Bach Nr 14Syet af Tove Bach Nr 15Syet af Lissy KristensenIFSyet af Hanne Brandt IFSyet af Betty Jensen og Grethe LundNr 18Syet af Bodil Buch IFSyet af Jette Mørk Jensen IFSyet af Stinna Lønn IFSyet af Bodil Buch IFSyet af Yrsa Højrup.

Uha det var mange billeder og navne at holde styr på, håber at det lykkes. Glæd jer, resten kommer i morgen.

Skriv en kommentar