Spænding!!!

Nu er der kun 3 dage til, at vi får at vide, om vi har fået stemmer nok til at gå videre i konkurrencen om at få støtte fra PFA Brug Livet Fonden, hvor vi er blevet indstillet til at få del i støttekroner!

“Om PFA Brug Livet Fonden

Ildsjæle bruger deres tid på at hjælpe andre, der har det svært i livet. Det fortjener anerkendelse og opbakning. Derfor etablerede PFA i 2009 PFA Brug Livet Fonden med det formål at støtte op økonomisk om dem, der hjælper andre til at bruge livet og skabe opmærksomhed om deres sag. Siden etableringen har fonden hvert år støttet en række velgørende formål – vi kalder dem vores hjertesager.”

Alle kan foreslå deres “hjertesag”, og det er der en tæppetante, der har gjort – hvor er det betænksomt!

Der er nu 72 hjertesager indstillet. Når afstemningen er slut den 17. november, kårer fondens bestyrelse Årets Hjertesager blandt de sager, der har fået flest stemmer. Det vil sige, at den sag der får flest stemmer, ikke nødvendigvis er sikret at modtage støtte. Vi har fået at vide, at det er den 5. del, der har fået flest stemmer, der går videre.

Projekt Puttetæpper er p.t. blandt den 5. del ! Så der skulle være en chance, men der kan ske meget på 3 dage, så alle opfordres til at gå ind og stemme inden den 17. kl. 10!!

Stem HER – klik på det lille hjerte under billedet, så det bliver rødt. Så har du stemt!

Man kan stemme på flere sager, så man kan også stemme på Julemærkefonden – eller på andre, man gerne vil støtte.

Det er da super spændende!

Skriv en kommentar