Besøg hos Randers Kreativ Patchwork

I går var jeg (Karin Holme Frederiksen) på et særdeles hyggeligt besøg hos Randers Kreativ Patchwork, der har til huse i Randers Fritidscenter (en smuk gammel bygning, der blev bygget af Randers Håndværkerforening i 1874), for at fortælle om Projekt Puttetæpper, som de fleste heldigvis kendte i forvejen, men var meget nysgerrige på. Jeg havde medbragt Projekt Puttetæppers 20 års jubilæumstæpper, hvilket affødte en rigtig god snak om farvevalg, quilteteknikker, hvad farver gør for et mønster m.m. Igen viste det sig, at et tæppe, nogle ikke brød sig særligt om, var der andre, der rigtig godt kunne lide. Det samme oplever vi, når vi kommer på Julemærkehjemmene og snakker med børnene: nogle er til pastelfarver, andre til stærke farver, andre igen til sort/hvidt – heldigvis er smag og behag forskellig, og derfor er alle tæpper meget velkomne. Udover en rigtig hyggelig oplevelse fik jeg 27 årsblokke med hjem samt 2 tæpper, som et medlem havde med fra en flok sypiger fra Assentoft.
Billede af damerne i gang med forskellige håndsyningsprojekter. (jeg kan se, at jeg skal have stillet kamera til vintertid).

2017 10 31 Randers Kreativ Patchwork 1

2 tæpper fra sypigerne i Assentoft.

2017 10 31 Randers Kreativ Patchwork 3- Assentoftpigerne 2017 10 31 Randers Kreativ Patchwork 2 - Assentoftpigerne

 

Skriv en kommentar