Hold masken

I mandags var jeg en tur i det nye kulturhus i Auning, hvor gruppen “Hold Masken” holder til. Jeg var inviteret til at fortælle om Projekt Puttetæpper, og da jeg er så heldig at have tæpperne fra vores 20 års jubilæumsudstilling liggende hos mig indtil videre, var de naturligvis med. Det gav igen anledning til en god snak om mønstre, farver osv. og en rigtig god snak om julemærkehjemmene, som mange havde kendskab til. Gruppen havde syet 30 årsblokke, som jeg fik med hjem – tak for dem. Hold Masken har mange forskellige aktiviteter i gang: strikning, hækling, patchwork, vævning m.m., ligesom der var god gang i kaffekanderne og småkagedåserne. Jeg har valgt at vise billeder af vævede viskestykker, som var utroligt smukke.

2017 11 06 Hold Masken

2017 11 06 Hold Masken - viskestykke 2017 11 06 Hold Masken 3

 

 

 

 

Skriv en kommentar