3 puttetæpper fra Kirsten Larsen

Kirsten Larsen, Strib, har monteret og quiltet 3 puttetæpper:

1804 kirsten lindholm og kirsten larsenSyet af Kirsten Lindholm, Fredericia, monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Strib. Mellemfor sponseret af LB-foreningen, lukkekant doneret af Kirsten Juhl, Patchworkkælderen, Kolding.

1804 lena andersen og kirsten larsenSyet af Lena Andersen, Skælskør. Monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Strib. Mellemfor og kantstof sponseret af LB-foreningen.

1804 rigmor christiansen og kirsten larsenSyet af Rigmor Christiansen, Andst, Vejen. Monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Strib. Stof doneret af Helene Juul Design, Kolt, og Brændgårds Stof, Andst. Lukkekant doneret af Kirsten Juhl, Patchworkkælderen, Kolding. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

 

Skriv en kommentar