DPF Træf i Roskilde 2019

Projekt Puttetæpper deltagelse i Dansk Patchwork Forenings Træf 2019 i Roskilde blev en god oplevelse! Mange fandt vej til vores stand, og mange havde “bagage med” i form af 28 færdige tæpper, omkring 30 toppe, der skal monteres og quiltes, samt MEGET stof til nye tæpper. Der var sågar en (ikke ældre) dame, der fortalte os, at hun havde “testamenteret” alt sit stof til vores gode projekt – for ingen af hendes børn var interesseret i denne hobby!

Helt fra morgenstunden fik vi nogle meget smukke tæpper fra Inger Mortensen, Frederiksberg og Anne Marie Ridder, Køge, hvoraf 1 fra hver af de damer kom til at pryde vores borde under hele Træffet og blev meget beundret og fotograferet!

1908 anna marie ridder 1Syet af Anne Marie Ridder, Køge

1908 inger mortensen 1Syet af Inger Mortensen, Frederiksberg

Skriv en kommentar