Marianne Jensen har quiltet 6 tæpper

Marianne Jensen, Ølstykke, har monteret og quiltet 6 tæpper, syet af andre.

1704 inger lindinger og marianne jensenSyet af Inge Lindinger, Viborg. Monteret og quiltet af Marianne Jensen, Ølstykke. Mellemfor er sponseret af ELLAB-fonden, bagsidestof doneret af Patchwork Køge.

1704 skæve blokke mont og quilt marianne jensenModtaget top monteret og quiltet af Marianne Jensen, Ølstykke. Mellemfor doneret af Stof & Stil. Bagsidestof sponseret af Tuborgfondet.

1704 store blokke quilt marianne jensenModtaget top monteret og quiltet af Marianne Jensen, Ølstykke. Mellemfor doneret af Stof & Stil. Bagsidestof sponseret af Tuborgfondet.

1704 evighedsblokke quilt marianne jensen3 tæpper syet af “Evighedsblokke” syet af forskellige, monteret og quiltet af Marianne Jensen, Ølstykke. Mellemfor doneret af Stof & Stil. Bagsidestof sponseret af Tuborgfondet.

1704 evighedsblokke quilt marianne jensen 3 1704 evighedsblokke quilt marianne jensen 2

3 tæpper, syet på Depotgården i Fredericia

1704 laila brøggerLaila Brøgger, Fredericia, har syet det flotte tæppe med Flying Geese i country stoffer, og hun har selv quiltet det på long-arm-maskinen på Depotgården.

1704 ruth kildegaard 2Ruth Kildegaard, Fredericia, har syet 2 tæpper, begge med et udspekuleret mønster af hvide firkanter mellem alle de kulørte!

1704 ruth kildegaard 1Ruth har også selv quiltet sine tæpper på long-arm-maskinen, det ene ved hjælp af laserstråle, så der fremkommer et smukt mønster på det batik-farvede bagsidestof:

1704 ruth kildegaard 2 bag

Mange rester blev til et tæppe

Karin Holme Frederiksen, Skørring, har syet et sandt restetæppe, som egentligt var startet som noget helt andet, men ting har det med at ændre sig undervejs, nogle gange af “nød”, andre gange fordi man kommer på andre ideer. Denne gang var det begge dele…

2017 04 18 Karin

Mellemfor sponseret af Søstrelogen, Nyborg, bagsiden af Anne Lise Hosbond og Hans Jørgen Nielsen.