2 sengetæpper til Kildemose fra Pia Vedsted Bruhn

Pia Vedsted Bruhn, Hårby, Århus, har syet 2 sengetæpper til Julemærkehjemmet Kildemose. Mellemfor sponseret af Anne-Lise Hosbond og Hans Jørgen L. Nielsen, Hillerød.

sengetæppe 6 pia vedsted brun sengetæppe 5 pia vedsted brunHermed er 38 sengetæpper syet, siden Kildemose den 23.6.2016 spurgte, om det var muligt, at tæppetanterne fra Projekt Puttetæpper kunne sy 24 sengetæpper til deres nye boksmadrasser.

3 af sengetæpperne er sendt til Fjordmark, hvor nogle af de sengetæpper, de fik i 2008, er meget slidt. Det gælder for alle sengetæpperne, som bliver på de 2 julemærkehjem, at det er nødvendigt at vaske dem ofte, derfor må der gerne være nogle at skifte med.

Billeder af alle 38 sengetæpper kan ses i en særskilt mappe på galleriet, HER

Alle sengetæpperne til Kildemose i album

Nu er der lavet et album til billeder af alle sengetæpper til Kildemose på galleriet, som ligger på Dansk Patchwork Forenings hjemmeside, og som også kan ses via denne hjemmeside – klik på det lille gule tæppe på forsiden.

Der mangler nu kun få tæpper, så har vi leveret – ikke 24 sengetæpper som ønsket – men 38 flotte sengetæpper! Så er der nogle at skifte med! De skal jo vaskes oftere end i et privat hjem, når børn flytter ind og ud.

2 af sengetæpperne er kommet til Fjordmark, hvor de sengetæpper, vi syede i 2008, er ved at være slidt.

sengetaeppe-30-ingrid-smed

Et af sengetæpperne er ved en fejl ikke tidligere vist her på hjemmesiden, det er dette flotte tæppe, syet af Ingrid Smed Jensen, Havndal.

Stor TAK til alle – tæppetanter eller ej – der har syet de flotte tæpper, der nu pynter på børnenes nye boxmadrasser.

2 sengetæpper til Kildemose

Kirsten Larsen, Strib, har monteret og quiltet 2 sengetæpper til Kildemose.

sengetaeppe-25-grethe-soerensen-og-kirsten-larsenSengetæppe til Kildemose, syet af Grete Sørensen, Fårevejle, monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Strib. Mellemfor sponseret af Anne-Lise Hosbond og Hans Jørgen Nielsen, Hillerød.

sengetaeppe-26-grete-soerensen-og-kirsten-larsenSengetæppe til Kildemose,  syet af Grete Sørensen, Fårevejle, som også har medsendt bagsidestof. Monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Strib. Mellemfor sponseret af Anne-Lise Hosbond og Hans Jørgen Nielsen, Hillerød.

Gem