Puttetæpper på Træf

Træf er ovre for denne gang – vi er meget trætte efter en weekend, hvor mange fandt vores udstilling og rigtig mange kom med flotte tæpper til børnene på julemærkehjemmene!

lotte klindt og klub spy quiltLotte Klindt’s spændende tæppe med utallige små – bittesmå – rester, en såkaldt “Spy-quilt” eller “Gå på opdagelse-quilt” fik stor opmærksomhed!

lotte klindts spy quiltGrenaa-quilterne, som blev tæppetanter for 1 år siden, og som er utroligt flittige, kom også med flere flotte tæpper:

grenå quiltereAlle modtagne tæpper er fotograferet og vil blive vist de næste dage, men trætheden har meldt sig!

Jubilæumsudstillingen 1997 – 2017

Det er blevet en meget flot udstilling på Dansk Patchwork Forenings Træf i Skærbæk.
Se her fra første-dagen:

træf 13Alle 21 mønstre fra de 20 år er syet op i 22 tæpper, som er hængt op i et meget flot lokale – desværre lidt afsides, så vi håber, at flere vil finde os, vi vil jo gerne vise udstillingen frem.

træf 12 træf 11 træf 10 træf 9 træf 8 træf 7 træf 6 træf 5 træf 4 træf 3 træf 2Heldigvis finder tæppetanterne os, og de kommer som altid med favnen fuld af skønne tæpper.

Det er tæppetanter, der har syet de 22 tæpper, som efter jubilæummet bliver givet til børn på julemærkehjem.

Styregruppen har syet en ny Sampler i blåt med blokkene for de sidste 10 år som supplement til Sampleren i rødt fra 2007 med blokke for de første 10 år.