Donation fra Kirsten Petersen, Køge

Projekt Puttetæpper har modtaget en stor kasse fra Kirsten Petersen, Køge – fyldt med store flotte stykker stof, et utal af firkanter, nogle pappede, andre skåret til, de flotteste gyldne batikstoffer og nogle toppe, der er videre hos tæppetanter.
En stor tak til Kirsten, der tænkte på projektet, da der skulle ryddes op.

Flotte batikstoffer

2017 09 06 Kirsten Petersen, Køge

Mange fine stoffer

2017 09 04 Kirsten Petersen, Køge, 1

Mange firkanter

2017 09 04 Kirsten Petersen, Køge, 2

Stor quilteramme / Quilting Bee

quilteramme fra lyngby

Vi har fået et tilbud om en stor quilteramme til håndquilting, kaldet BOM eller Quilting Bee.

Vi har én i forvejen, som Rita er glad for at bruge, og hvis der er en anden tæppetante, der vil overveje at have en til låns på ubestemt tid til at quilte puttetæpper, så vil Rita gerne fortælle om sine erfaringer og evt. vise, hvordan den bruges.

Den fylder noget, når den er i brug, men kan klappes helt sammen og stilles til side.

Her er billeder af 2 forskellige:

quilteramme 2 stor060815 quilte bom til salg 2 Hvis du er interesseret, kan du kontakte Rita el. Hanne (se adresse / tlf.nr. HER. )

31 puttetæpper på Fjordmark

Her er de 31 puttetæpper, som i dag er afleveret på Julemærkehjemmet Fjordmark, forograferet på gulvet i hallen. Desværre kunne vi ikke få alle tæpperne med på ét billede.

200917 fjordmark 1Børnene, der hjalp med at pakke tæpperne ud, var meget interesserede og studerede de enkelt tæpper nøje!

200917 fjordmark 2De får selv lov at vælge, hvilket tæppe, de gerne vil have, i forbindelse med en forældredag ca. midt i opholdet.

200917 fjordmark 3

Birgith har syet 2 UFO’er færdige

Birgith Lorenz, Hejnsvig, har syet 2 flotte tæpper af 2 UFO’er (UFærdige Objekter), som vi har modtaget:

1709 birgit lorenz af dødsboPatchworkere fra Nørrevang i Horsens har doneret de quiltede blokkene til dette tæppe, syet af en afdød veninde, og Birgith har samlet det med Fix & færdig og syet kanter på.

1709 birgith lorenz af ufo blokkeDe store blokke er doneret til et puttetæppe uden navn, og Birgith har quiltet og sammenføjet dem med Fix & færdig.