4 tæpper, hentet hos Stjernestoffer, Brønshøj

Marianne Jensen, Ølstykke, har hentet ialt 7 puttetæpper, som var indleveret hos Stjernestoffer i Brønshøj, og har kørt dem til Kildemose. De 4 af tæpperne var ikke fotograferet, så det har Marianne gjort med sin telefon (og undskyldt kvaliteten!). Men under alle omstændigheder er vi glade for, at der er taget billeder af dem.

1712 conny thomsen 2Toppen er syet af Ruth Nielsen, Odense, monteret og quiltet af Tove Vagtborg Jørgensen, Glostrup

1712 conny thomsenToppen er syet af Viborg Patchwork Forenings velgørenhedsgruppe, monteret og quiltet af Tove Vagtborg Jørgensen, Glostrup

1712 ruth nielsen 1Toppen er syet af Viborg Patchwork Forenings velgørenhedsgruppe, monteret og quiltet af Tove Vagtborg Jørgensen, Glostrup

1712 ruth nielsen 2Toppen er syet af Ruth Nielsen, Odense, monteret og quiltet af Tove Vagtborg Jørgensen, Glostrup

Tæppe fra Rita Sicko og Jonna Habermann

Jonna Habermann, Odense har doneret alt sit stof (det er meget!), en masse bøger og flere påbegyndte tæpper til Projekt Puttetæpper. Tusind tak, Jonna, fordi du lader alt gå videre til gavn for børnene, nu hvor du ikke synes, du kan selv mere – efter at du har syet  mange tæpper igennem en årrække!

1712 jonna habermann og rita sickoRita Sicko har færdigsyet og quiltet dette tæppe, som Jonna Habermann havde påbegyndt.