Tæpper på auktion

Lis Borup, Næstved, har givet 5 fine tæpper til Projekt Puttetæpper, med salg for øje. De er for små eller ikke egnede til puttetæpper, men vil kunne støtte julemærkehjemmene ved at blive solgt på auktion! Auktionen finder sted 23. august på Fjordmark ved et arrangement sammen Team Solvang, der også cykler penge ind til Julemærkehjemmet.

300718 lis borup convergens quilt 300718 lis borup bondegårdstæppe 2 300718 lis borup bondegårdstæppe 3 300718 lis borup bondegårdstæppe 300718 lis borup japanske stoffer

7 børn afslutter ophold på Kildemose

270718 kildemose børn og tæpperDet er altid en fornøjelse at se børnene med deres tæpper, som de på Kildemose får i forbindelse med den fest, der afslutter deres 10 ugers ophold. Tæpperne bliver på dette hjem specielt udvalgt, og de får hver deres med en lille historie om, hvordan dette tæppe passer til netop dette barn! En tradition, som stammer helt tilbage til 1997, hvor de første puttetæpper blev givet til børn på Kildemose.

4 puttetæpper ud af én UFO fra Anne Marie Daugaard, Viborg

Lisbeth Lau Adrian skriver:
For længe siden fik vi en UFO fra Anne Marie Daugård, Viborg. Den har nu spredt sig til 4 eventyrlige tæpper: Det pink/lilla, med et babylagen som bund og en ternet skjorte som kant. Det grønne/røde, hvor en rest dug blev kanten. De store gule blomster i retro-stoffer bad så pænt om at vokse i en have, omgivet af høns. Det sidste: Jeg har længe drømt om at sy blomster bag et stakit – disse blomster samt taget er fra Anne Maries UFO. Alle øvrige stoffer er fra forskellige donationer, og Lærerstandens Brandforsikring har sponseret vat.

1807 anne marie daugaard og lisbeth adrian 1 1807 anne marie daugaard og lisbeth adrian 2 1807 anne marie daugaard og lisbeth adrian 3 1807 anne marie daugaard og lisbeth adrian 4

Nok et restetæppe fra Karin Holme Frederiksen

Sidste sommer, hvor det regnede meget, syede jeg en mængde firkanter, mange flere end der er brugt i tæppet. I år er det i stedet varmt – så jeg er nødt til at være inde for at sy. Regn/for meget sol = syvejr.
Firkanterne er 10×10 cm færdigt mål, og eneste farvekriterie var lys/mørk. Lidt af et puslespil at finde nok (eller næsten nok) til en omgang, det var sjovt at lave – og hjalp lidt i restebunken.
Mellemfor doneret af Lotte Sørensen, Hobbygården, og bagside doneret af Else Marie Jørgensen, Varnæs.
2018 07 22 Puttetæppe Karin

3 puttetæpper fra Rita Sicko m.fl.

Rita Sicko, Nyborg, har syet 1 tæppe, quiltet 1 tæppe og monteret og quiltet 1 tæppe:

1807 anna kraakSyet af Anna Kraak, Tinglev, som også har doneret bagside og mellemfor, Rita Sicko har quiltet.

1807 rita sicko 1Syet af Rita Sicko, Nyborg. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1807 kirsten press og rita sickoSyet af Kirsten Press, Nyborg. Monteret og quiltet af Rita Sicko. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.