Sengetæppe til Kildemose

Nogle af de modtagne tæpper, der er for store til puttetæpper, bliver efter aftale med giveren givet til et af julemærkehjemmene som sengetæpper og bliver der permanent. Da de bliver vasket ofte, pga skift af børn, bliver de hurtigere slidt end normalt, så de bliver udskiftet, når de er for slidte.

karin christensen sengetæppe til kildemose quiltet lail brøggerDette sengetæppe er store blokke, som Karin Christensen, Hornbæk, har syet sammen og monteret med en festlig bagside. Laila Brøgger, Fredericia, har quiltet på long-arm-maskine.

1912 karin christensen sengetæppe til kildemose bagside

2 tæpper til salg på auktion

2 meget fine tæpper, modtaget som “UFO”-er   og færdigsyet af Karin Christensen, Hornbæk. Tæpperne, som er for store til puttetæpper, vil blive solgt på auktion på Julemærkehjemmet Fjordmark i juni 2020, til indtægt for Julemærkefonden.

karin christensen tæppe til salg anonymModtagne blokke monteret af Karin Christensen og håndquiltet af Marianne Jensen, Ølstykke.

karin christensen tæppe til salg 2 ufo quiltet marianne jensenModtagen top, monteret af Karin Christensen og quiltet af Marianne Jensen, Ølstykke.

11 puttetæpper fra Karin Christensen og Anne Hansen

Karin Christensen og Anne Hansen, Hornbæk, har syet 11 puttetæpper færdige af modtagne blokke og UFO’er:

karin christensen 5 anne hansenSyet Anne Hansen og quiltet af Karin Christensen

karin christensen 3 ufo anne hansen og karin chriostensenModtagen UFO færdigsyet af Anne Hansen, quiltet af Karin Christensen

karin christensen 2 japansk foldeteknikModtagne blokke og påbegyndte blokke, syet i japansk foldeteknik, færdigsyet af Karin Christensen

karin christensen 1 ufo blokkeModtagne ufærdige blokke syet færdigt og quiltet af Karin Christensen

karin christensen 8 2 ens af 4 fra sengetæppe2 ens tæpper fra stort sengetæppe, som Karin Christensen har delt i 4 og færdigsyet og quiltet.

karin christensen 4 2 ens af 4 fra sengetæppe2 ens tæpper fra stort sengetæppe, som Karin Christensen har delt i 4 og færdigsyet og quiltet.

karin christensen 7 2018-blokke monteret anne hansenAnne Hansen har monteret tæppet af 2018-blokke, syet af forskellige. Karin Christensen har quiltet.

karin christensen 6 2018 blokke mont anne hansenAnne Hansen har monteret tæppet af 2018-blokke, syet af forskellige. Karin Christensen har quiltet.

karin christensen 9 blokke anonymKarin Christensen har monteret og quiltet tæppet af modtagne 9-patchblokke.