Puttetæppemønster 2012 Fødselsdagsblomst

Nu er det nye Puttetæppemønster klart. Vi har kaldt mønsteret “Fødselsdagsblomst” for at fejre, at Projekt Puttetæpper kan fejre, at det er 15 år siden, det startede i 1997.

Vi håber, at det bliver taget godt imod, og der ligger allerede bestillinger, som vil blive ekspederet hurtigt, så vi kan komme i gang med at sy det.

Mønsteret er enkelt og nemt at sy, og man kan bruge af alle sine rester, der er ingen farvekrav. Man må gerne blande farverne mere, end det er gjort på den viste blok.

Fødselsdagsblomst mønsteret er til salg nu, det koster som sædvanligt 15 kr. Send en frankeret svarkuvert + 15 kr i frimærker til:

Hanne Schrøder, Hvedevænget 51, 8740 Brædstrup, så kommer mønsteret straks.

Det vil også være muligt at købe mønsteret på Quiltefestivalen i Middelfart, på TRÆF i Odense og andre steder, hvor Projekt Puttetæpper er inviteret.

Vi glæder os meget til at se, om der kommer lige så mange flotte blokke ind inden udgangen af januar 2013, som der er kommet i år og sidste år.

Og husk: hver eneste blok er med til at hjælpe børn, der trænger! Alle blokke bliver syet til tæpper til et barn på julemærkehjem.

2 kommentarer til “Puttetæppemønster 2012 Fødselsdagsblomst”

Skriv en kommentar