Vellykket Quiltefestival i Aulby

Det var helt overvældende at opleve den interesse og støtte, Projekt Puttetæpper fik på Quiltefestivalen i Aulby i forgårs og i går!

Tusind tak til jer allesammen – både jer der købte mønstre og jer, der kom med færdige tæpper, toppe til montering, færdigsyede blokke og stof!

Vi modtog 34 færdige tæpper! dem skal der nok komme billeder af, så snart jeg får dem redigeret, de er alle blevet fotograferet.

Der blev også afleveret 17 toppe til montering, og 1 tæppe/monteringstante tog 5 toppe + bagsidestof med hjem til montering. Hvis der er flere af tæppetanterne, der gerne vil montere en færdig top, skal I bare sige til!

Allerede i løbet af de 2 dage – 3 måneder efter at 2012-mønsteret blev udgivet – blev der afleveret 233 færdigsyede blokke!!! Det er fantastisk – det tyder på, at det er en populær blok at sy.

Og så solgte vi 191 mønstre (ny rekord), så det bliver spændende, hvor mange, der kommer tilbage til Træffet i Roskilde

Der kom også 8 tæpper, som Birgith har syet og Mona nu har quiltet, de skal tilbage til Birgith, som selv syr lukkekant på, så er de færdige.

Og der kom store sække med forskelligt stof, også store stykker til bagbeklædninger..

Endelig en ekstra gevinst for “mit” andet  “projekt” Projekt Hyggesokker til børn på julemærkehjemmet Fjordmark: der blev afleveret 21 par tykke, dejlige sokker!

Nogle af tæpperne skal nu først bruges på forskellige udstillinger og QUIP-dag på Bankegården i Hårby og HANNE’s patchwork i Vejerslev 16. juni.

Derefter bliver der sendt 48 tæpper til julemærkehjemmet Skælskør, så de 48 børn kan få et tæppe med hjem på sommerferie.

Er det sært, at vi er “høje” efter en travl, men dejlig Quiltefestival? Selv om fødderne er ømme og benene trætte!

Skriv en kommentar