Feeds:
Indlæg
Kommentarer

Archive for 29. august 2011

Sikke da en dejlig oplevelse, da Projekt Puttetæpper præsenterede tæpper, solgte mønstre og ikke mindst modtog 40 færdige puttetæpper, 29 UFO’er og mange syede blokke på TRÆF 27.-28. august.

Vi fik en rigtig god placering med rigelig plads til at udstille de 39 puttetæpper, vi havde medbragt til at vise frem, før de bliver afleveret på et julemærkehjem.

Og vi kunne brede os, idet vi fik lov at hænge nogle af tæpperne op over nogle skillerum bagved selve “Putte-boden”…

..og vi oplevede stor interesse for tæpperne – de er da også flotte!

Lige fra morgenstunden lørdag kom 2 søstre fra Skagen og Sæby med 12 puttetæpper, som de har syet siden sidste års Træf! Og så kom i lind strøm både 40 færdige tæpper og 29 UFO’er samt mange færdige blokke til montering!

Samt Camilla og Bo fra Quiltefant, som kom med 2 store tæpper, som Camilla har quiltet for os, og som nu bare mangler lukkekant, så skal de nok blive vist her også. Derforuden havde de en hel sækkevogn med resteruller af stof med til os:

33 ruller med vekslende meter stof! Det er helt vildt! Der er til mange bagsider og meget andet.

Det var en større opgave at få pakket de 79 tæpper, de 33 ruller stof + alt det andet i bilerne!

Men hvor er det dejligt!

Vi modtog 130 blokke til montering (som man kan sy flere af indtil 1. februar!) som disse i alle mulige udgaver.

Og minsanten om ikke, der var nogle, der havde syet blokke sammen 4 og 4, der var 16 x 4 blokke på denne søde måde. Det er en meget charmerende blok, som åbenbart falder i folks smag.

Vi solgte 388 mønstre, det er helt vildt! Så der kommer endnu flere blokke tilbage til montering. Og mønsteret kan stadig købes – se her hvordan.

 

 

Read Full Post »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.