Feeds:
Indlæg
Kommentarer

Archive for august 2011

Sådan ser 91 tæpper ud, efter at de er tjekket, om de har navn på og er blevet lagt sammen, så de er nemme at pakke til transport.

Om kort tid bliver de alle kørt til Julemærkehjemmet Hobro, hvor de vil blive givet til børn som fødselsdagsgaver, konfirmationsgaver og julegaver. Det er første gang, vi kan give Hobro så mange tæpper, at der også er til julegaver.

I Styregruppen er vi utroligt glade for, at det er muligt, samtidig med at Kildemose og Skelskør har fået rigtig mange tæpper i år. Kildemose får stadig så mange, at alle børn der i årets løb får sit eget tæppe.

Read Full Post »

Sikke da en dejlig oplevelse, da Projekt Puttetæpper præsenterede tæpper, solgte mønstre og ikke mindst modtog 40 færdige puttetæpper, 29 UFO’er og mange syede blokke på TRÆF 27.-28. august.

Vi fik en rigtig god placering med rigelig plads til at udstille de 39 puttetæpper, vi havde medbragt til at vise frem, før de bliver afleveret på et julemærkehjem.

Og vi kunne brede os, idet vi fik lov at hænge nogle af tæpperne op over nogle skillerum bagved selve “Putte-boden”…

..og vi oplevede stor interesse for tæpperne – de er da også flotte!

Lige fra morgenstunden lørdag kom 2 søstre fra Skagen og Sæby med 12 puttetæpper, som de har syet siden sidste års Træf! Og så kom i lind strøm både 40 færdige tæpper og 29 UFO’er samt mange færdige blokke til montering!

Samt Camilla og Bo fra Quiltefant, som kom med 2 store tæpper, som Camilla har quiltet for os, og som nu bare mangler lukkekant, så skal de nok blive vist her også. Derforuden havde de en hel sækkevogn med resteruller af stof med til os:

33 ruller med vekslende meter stof! Det er helt vildt! Der er til mange bagsider og meget andet.

Det var en større opgave at få pakket de 79 tæpper, de 33 ruller stof + alt det andet i bilerne!

Men hvor er det dejligt!

Vi modtog 130 blokke til montering (som man kan sy flere af indtil 1. februar!) som disse i alle mulige udgaver.

Og minsanten om ikke, der var nogle, der havde syet blokke sammen 4 og 4, der var 16 x 4 blokke på denne søde måde. Det er en meget charmerende blok, som åbenbart falder i folks smag.

Vi solgte 388 mønstre, det er helt vildt! Så der kommer endnu flere blokke tilbage til montering. Og mønsteret kan stadig købes – se her hvordan.

 

 

Read Full Post »

Der vil blive MANGE flotte puttetæpper at kigge på Projekt Puttetæppers bod på Dansk Patchwork Forenings TRÆF  i Odense denne weekend 27.-28. august. Vi har holdt nogle tæpper tilbage for at vise dem frem til glæde og inspiration, og af erfaring ved vi, at der også bliver afleveret en del tæpper til os på Træffet samt syede blokke til montering. Det glæder vi os meget til! Og vi glæder os til at mødes med alle interesserede, gamle og nye tæppetanter og til at sælge vores 2011-mønster til dem, der endnu ikke har købt det. Der er også flere tæpper, syet efter dette mønster, med på vores udstilling.

Og her er 2 nye, meget smukke tæpper, som Grethe har syet og Bente quiltet:

Efter Træffet bliver alle puttetæpperne sendt til et af julemærkehjemmene til stor glæde for de børn, som får tæppet som en personlig gave!

Read Full Post »

3 nye puttetæpper

Anne-Mette har syet puttetæppet med 2010-mønsteret Stier og hegn..

..og Birthe og Henny har i fællesskab syet dette puttetæppe med samme mønster: 2010-blokken Stier og hegn.

Laila har syet ialt 60 blokke, der bliver til 2 puttetæpper, her er det første, monteret og quiltet af Hanne.

Read Full Post »

Karen har syet blokkene til sit 3. puttetæppe til et barn på Julemærkehjemmet Hobro med 2011-mønsteret Shining Star variation og mange, mange forskellige rester. Karen syr utroligt fint og elsker det!

Hanne har monteret tæppet med festligt bagsidestof, doneret af Helene Juul, og quiltet.

Read Full Post »

Der er igen nye puttetæpper at vise frem! Og de kan – ligesom de seneste, her er vist billeder af – også ses og krammes – på Træf i Odense 27.-28. august, hvor vi har en bod med rigtig mange fine puttetæpper, som vises frem, inden de bliver sendt til julemærkehjemmene.

Elisabeth har syet det smukke tæppe i “Sol og skygge”-mønster

Grethe har syet dette i “Rail Fence”-mønster.

 

Read Full Post »

Møller af rester

Birthe har syet det smukke tæppe med møller af mange rester, og Bente har quiltet. Helene Juul har doneret bagsidestoffet, som er hvidt med små tepotter.

Read Full Post »

2 flotte puttetæpper

Bente har syet det flotte puttetæppe af firkanter, som hun hen-ad-vejen skærer af alle rester. Så har hun æsker med firkanter i forskellige str., som hun syr tæpper af, når hun har nok – og lyst!

Quiltefant har doneret det grønne stof til kanter, som også er på bagsiden.

Grethe har syet tæppet med Rail Fence mønster i kønne matchende farver.

 

Read Full Post »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.