Feeds:
Indlæg
Kommentarer

Archive for 16. november 2011

Sikke en dag, vi havde i går, da vi afleverede 66 skønne puttetæpper til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. Det var første gang, de fik puttetæpper (de fik sengetæpper i 2008), men dette er jo noget andet – det er gaver til børnene. Det ved de ikke endnu, for det skal være julegaver i første omgang.

Sådan ser det ud, når børnene pakker 66 tæpper ud og breder dem ud på gulvet i den flotte hal:

 

Det kan knibe med at se alle tæpperne på ét billede!

Men fra balkonen er det er godt overblik.

 

Pædagogerne legede en leg med dem. Børnene kender patchworktæpper, fordi de på værelserne har de fine sengetæpper, som vi syede til dem i 2008. Men de ved ikke, at man kan få sit eget personlige tæppe! Så de blev bedt om at sætte sig på det tæppe, som de synes allerbedst om! For nogle var det svært at vælge, så de prøvede at sidde på 2! For andre var der bare slet ingen tvivl om, hvad der var yndlingstæppet!

Der blev taget billeder, så har pædagogerne noget at gå ud fra, når der skal pakkes julegaver!

 

 

 

Som vi har set det før på andre julemærkehjem, når vi kommer med tæpper, er det lige såvel drenge som piger, der synes, det er flotte tæpper. Og det er ikke til at forudse, hvilke tæpper, de synes bedst om.

Måske kan du genkende et tæppe, som du har syet? Hvis ikke, kan det være et af de 17, der er taget fra til udstilling på Nørrevang i Horsens i december og januar, de kommer til Fjordmark derefter. Der er også enkelte tæpper, der er så store, at de efter julemærkehjemmets ønske vil blive brugt som sengetæpper.

Man bliver så glad indeni!

Read Full Post »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.