Feeds:
Indlæg
Kommentarer

Archive for 2. oktober 2012

Puttetæppe parade

Forstanderne på julemærkehjemmene er utroligt flittige til at sende brev ud til tæppetanterne med tak for de puttetæpper, de modtager.

På Fjordmark har de det flotte gulv i hallen, hvor det er fint at fotografere, og dette billede har Vibeke sendt med et brev, hvor hun skriver:

“Tusinde tak for endnu en kæmpe gave til børnene på Fjordmark.
Vi synes alle, det er helt utroligt at se forskelligheden af tæpperne og synes, vi får sådan et godt overblik, når vi lægger dem i vores hal. Jeg er overbevist om, at vi kan udkonkurrere ethvert Persisk Marked.
Børnene blev lige så overvældede af synet, da de hjalp med at lægge dem ud, og de lå der i lang tid, fordi vi blev ved med at se nye detaljer.
I kender det sikkert, men det er sjovt, hvordan vi alle ser noget forskelligt. Personligt synes jeg, det er utroligt, at der bliver ved med at komme nye mønstre og måder at sætte det sammen på.
Med de tæpper, vi har nu, vil vi være i stand til at give alle børnene et tæppe i julegave, og det er vi glade for. Sidste år var det simpelthen en stor succes og glæde at se børnenes reaktion på, at de fik en så stor og personlig gave.”

Ingen tvivl om, at det er dejligt at få sådan en tilbagemelding og sådan et flot billede. Jeg har allerede hørt fra én tæppetante, som kunne se et tæppe, hun har syet, på billedet. Og jeg kan også se ét, som jeg har syet og ét, som jeg har monteret og quiltet af blokke, som forskellige andre har syet. Så blir man da glad!

Read Full Post »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.