Feeds:
Indlæg
Kommentarer

Archive for oktober 2012

 

Da jeg forleden var på besøg hos Holbæk Quilterne fik jeg disse blokke med hjem. De var syet til et offentligt arrangement, hvor alle blev inviteret til at sy en blok til et puttetæppe. Sikke en god idé.

Og der er 32 flotte blokke – tusind tak! Det er et velegnet projekt til fællessyning. Og vore monteringstanter syr blokkene sammen til dejlige tæpper!

Read Full Post »

2 puttetæpper fra Bente

Bente Bjerre i Østbirk har syet de 2 lækre puttetæpper:

 

Read Full Post »

2 fine tæpper fra Lene

Lene Hansen i Horsens har syet de 2 fine puttetæpper

 

 

 

 

Read Full Post »

Gruppe-puttetæppe

Patchworkholdet på Gedvedhus i Gedved har syet det flotte puttetæppe som gruppeprojekt, og Bente Bjerre har monteret og quiltet. Det er en rigtig god idé at sy et puttetæppe i fællesskab.

Read Full Post »

Birgit Glüsing har syet et meget yndigt puttetæppe som sit “oktober tæppe” – Birgit har sat sig for at sy et tæppe pr måned!

Read Full Post »

10 fantastisk flotte puttetæpper havde Birgith Lorenz med til mig, da vi mødtes hos Hedensted Quilterne i går.

Dette tæppe er der 2 ens af.

Dette tæppe er der 2 ens af.

Dette tæppe var der 2 ens af. De har sengetæppestørrelse og kan bruges på Julemærkehjemmet Hobro som sengetæpper på et værelse.

Read Full Post »

Ensfarvede rester

Bente Bjerre, Østbirk, har leget med ensfarvede rester og fik dette flotte tæppe ud af det.

Read Full Post »

Sct. Georg Gildet (gamle spejdere) i Sæby har en patchworkgruppe, der syr puttetæpper. De skriver:

I juni sendte Sct. Georgs Gildets ”tæppetantelaug” et færdiggjort tæppe til Julemærkehjemmet Kildemos. Vi har fået et dejligt håndskrevet og personligt takkebrev.

Blokkene til tæppet fik vi tilsendt fra jer. 

Derudover går det stødt og roligt i vores lille tæppetantelaug. Vi har fået meget smukt stof forærende fra folk i nærområdet. I juni måned samledes 4 af os og sorterede alle stofferne. Der blev lagt i poser til 13 tæpper. Tre tæpper er godt på vej.

 Vi synes selv, vi bliver dygtigere til det håndværksmæssige for hvert tæppe vi fremstiller. Vi mødes stadig en gang om måneden og har stor glæde af samværet over et arbejde til et godt formål.

Det var en lille rapport fra det vendsysselske. 

Mange venlige gildehilsner fra hele Sct. Georgs Gildet i Sæby.

Read Full Post »

Grethe, Lise og Grethe fra Middelfart har besøgt Julemærkehjemmet Kildemose for at aflevere dette flotte vægtæppe, som de har syet i fællesskab.

Det er virkelig flot – og sikke en god idé! Og selvfølgelig er det signeret på bagsiden.

 

Read Full Post »

Puttetæppe parade

Forstanderne på julemærkehjemmene er utroligt flittige til at sende brev ud til tæppetanterne med tak for de puttetæpper, de modtager.

På Fjordmark har de det flotte gulv i hallen, hvor det er fint at fotografere, og dette billede har Vibeke sendt med et brev, hvor hun skriver:

“Tusinde tak for endnu en kæmpe gave til børnene på Fjordmark.
Vi synes alle, det er helt utroligt at se forskelligheden af tæpperne og synes, vi får sådan et godt overblik, når vi lægger dem i vores hal. Jeg er overbevist om, at vi kan udkonkurrere ethvert Persisk Marked.
Børnene blev lige så overvældede af synet, da de hjalp med at lægge dem ud, og de lå der i lang tid, fordi vi blev ved med at se nye detaljer.
I kender det sikkert, men det er sjovt, hvordan vi alle ser noget forskelligt. Personligt synes jeg, det er utroligt, at der bliver ved med at komme nye mønstre og måder at sætte det sammen på.
Med de tæpper, vi har nu, vil vi være i stand til at give alle børnene et tæppe i julegave, og det er vi glade for. Sidste år var det simpelthen en stor succes og glæde at se børnenes reaktion på, at de fik en så stor og personlig gave.”

Ingen tvivl om, at det er dejligt at få sådan en tilbagemelding og sådan et flot billede. Jeg har allerede hørt fra én tæppetante, som kunne se et tæppe, hun har syet, på billedet. Og jeg kan også se ét, som jeg har syet og ét, som jeg har monteret og quiltet af blokke, som forskellige andre har syet. Så blir man da glad!

Read Full Post »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.