Feeds:
Indlæg
Kommentarer

Archive for 22. oktober 2010

Der er en lille notits i Familie Journalen i uge 42 med et flot billede af 2 tæppetanter og puttetæpper.

Det er altid dejligt med omtale, men lidt ærgerligt, når omtalen er forældet!

Billedet er fra august 2008 (det fremgår ikke), hvor vi havde en stor stand med puttetæpper og sengetæpper til diverse julemærkehjem på Træf i Odense.

I teksten står der, at “de 2 flittige tæppetanter selv syr 150 tæpper om året”!!! Gid det var såvel! Men det gør vi altså ikke. Vi har sikkert sagt, at der bliver syet ca 150 puttetæpper om året i Projekt Puttetæpper.

Det passer nemlig meget godt med dengang altså i 2008! Siden er projektet vokset betragteligt, idet der både er kommet flere tæppetanter til, og der bliver syet mange flere blokke + hele tæpper.

For nu lige at slå fakta fast, så forventes det af en tæppetante, at hun syr 1 tæppe om året – gerne flere, men man skal altså ikke lade sig afskrække af “150 tæpper om året”! Der er enkelte, der syr 10 – 15 tæpper om året, og det er meget flot!

Og man må også meget gerne sy både blokke og hele tæpper, uden at man er tilmeldt som tæppetante!

Ja, meget apropos dette, så kom Posten for 5 minutter siden med en pakke med dette dejlige tæppe +  8 blokke, fra én, der ikke er fast tæppetante. Tusind tak for det! Det kommer med på MINI MESSE hos HANNE’s søndag den 31. okt., før det bliver sendt til et af julemærkehjemmene.

Read Full Post »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.