Feeds:
Indlæg
Kommentarer

Archive for 19. december 2010

Det er altså en ualmindelig god blok, vi har valgt for år 2010 “Stier og hegn”, den har så mange muligheder, og det er helt tydeligt, at det er en god blok at sy med de rester, man har.

Virginia, som er monteringstante, har samlet en stak blokke, som jeg har modtaget og sorteret efter farver, til et rigtig frisk tæppe, som hun har quiltet meget flot.

Se bare på det lille udsnit, hvor flot!

Gerda er lige startet på at sy blokke. Hun har selv syet disse blokke på meget kort tid, har syet dem sammen, men vil gerne have en monteringstante til at tage over og gøre det færdigt. Gerda skriver, at hun synes, det er så sjovt, at hun regner med at sy 1 tæppe mere efter samme mønster. Det er nogle vidunderlige farver, hun har brugt – så kom endelig med mere!

Det kan stadig nås at være med til at sy flere blokke med dette mønster. Blokkene skal være sendt til mig senest 31. januar, det er meget spændende, hvor mange blokke, vi får i år.

Og så skal vi snart til at finde mønsteret for 2011. Vi ved, at der sidder mange og venter spændt! Og vi har også overvejelser, men det er ikke lagt fast endnu.

Read Full Post »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.