Feeds:
Indlæg
Kommentarer

Archive for 6. september 2011

Alle de puttetæpper, vi fik på TRÆF i Odense vil, som vi tidligere har fortalt, blive kørt til Hobro, hvor der dermed bliver tæpper nok til julegaver i år – det er vi meget glade for.

Vi ved, at Kildemose løbende modtager puttetæpper, og at de p.t. har de tæpper, de skal bruge. Og Julemærkehjemmet Skelskør har siden 2006 efter aftale fået overskuddet af tæpper fra Kildemose.

Det betyder, at vi nu kan opfylde et længe næret ønske, som vi håbede ville blive muligt:

Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund vil nu også modtage puttetæpper!

Vi kan ikke love Fjordmark et bestemt antal tæpper, men vi starter på samme måde som vi gjorde i 2007 i Hobro:

Fjordmark vil få så mange puttetæpper, at de kan bruge dem som fødselsdagsgaver og konfirmationsgaver, og så håber vi på, at der senere kan blive til julegaver også – ikke i år, men det er også første år, at Hobro har nok til julegaver.

Det har været et inderligt ønske for styregruppen i Projekt Puttetæpper, at vi kunne tilgodese Fjordmark, så de ikke skal føle sig “udenfor”. I 2008-2009 syede vi 32 sengetæpper til Fjordmark (og 32 til Hobro), de tæpper udsmykker værelserne, men vi vil også meget gerne glæde nogle af børnene på Fjordmark med tæpper, som de må beholde.

Der er ca. 700 – 800 børn hvert år, der får et ophold på et julemærkehjem, vi ville ønske, at de alle kunne få et puttetæppe som minde. Det er ikke realistisk, at vi bliver i stand til at sy så mange foreløbig.

Kildemose, som det hele startede med, vil altid være 1. prioritet, og alle børn – ca. 120 om året – der har ophold der, vil fortsat få et tæppe med hjem.  Men det er utroligt flot, at projektet har udviklet sig til, at der sys så mange puttetæpper, at alle 4 julemærkehjem modtager tæpper.

Det står helt frit for, hvor man vil sende sine tæpper hen. De tæpper, der afleveres eller sendes til styregruppen, fordeler vi efter aftale med forstanderne på julemærkehjemmene.

Se afsnittet “Om puttetæpperne”.

Vi har allerede de første tæpper klar, og styregruppen vil køre til Fjordmark engang i løbet af efteråret, når vi har samlet flere sammen.

Read Full Post »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.