Sengetæppe til Kildemose

Nogle af de modtagne tæpper, der er for store til puttetæpper, bliver efter aftale med giveren givet til et af julemærkehjemmene som sengetæpper og bliver der permanent. Da de bliver vasket ofte, pga skift af børn, bliver de hurtigere slidt end normalt, så de bliver udskiftet, når de er for slidte.

karin christensen sengetæppe til kildemose quiltet lail brøggerDette sengetæppe er store blokke, som Karin Christensen, Hornbæk, har syet sammen og monteret med en festlig bagside. Laila Brøgger, Fredericia, har quiltet på long-arm-maskine.

1912 karin christensen sengetæppe til kildemose bagside

Hilsen fra Skelskør

Julemærkehjemmet Skelskør har sat en hilsen på Facebook:

231019 skelskør børn og tæpper 1På et år hjælper Skælskør Julemærkehjem ca. 240 børn. Hver anden uge starter og stopper 12 børn, 4 på hver afdeling. Fælles for alle børnene er, at de hver især får et tæppe og en bamse når de starter. Disse tæpper og bamser bliver lavet af ”tæppedamer” og ”bamsemødre”.

Sofie fortæller: ”det er dejligt at der en nogen som tager sig tid til at lave et tæppe og en bamse til os. Det gør at værelset ikke virker så tomt når vi begynder”.

Tak til tæppedamerne og bamsemødrene, for at give børnene en god start på deres ophold. Det er noget de sætter stor pris på, og har gavn af under hele opholdet. ❤️

231019 skelskør børn og tæpper 2

Er der flere, der ikke har modtaget bekræftelse?

Jeg har desværre oplevet, at flere ikke modtager mails, som jeg har sendt til dem, og dermed ikke har fået bekræftelse på deltagelse i Tæppetante-træf på LIljeborg lørdag 12. okt.
Hvis du har tilmeldt dig og ikke har modtaget svar/bekræftelse, så skriv til mig igen, helst på Messenger, så kan jeg være sikker på at svaret kommer frem.

Det er tilsyneladende YouSee-kunder, der ikke modtager mails – uvist hvorfor?