Sengetæppe til salg på auktion

Dette sengetæppe, syet for 12 år siden, til en nu afdød kusine, har afdødes søster givet til Projekt Puttetæpper med den hensigt, at det må sælges på auktion til fordel for Julemærkefonden! Det er fuldstændig som nyt, men får nu en mild vask, så det bliver frisk.

130519 alices sengetæppeDet er syet af Hanne Hector Schrøder efter et mønster i Hjemmet nr. 35, 2007, med Paper-piecing, og håndquiltet. Stoffet er indkøbt i Canada i 2006.
Mål: 240 x 274 cm.

sengetæppe Alice nærAuktionen vil finde sted i forbindelse med en velgørenhedsmiddag på Restaurant Bind i Kollund i juni 2019. Denne auktion indbragte sidste år over 750.000,- kr til drift af julemærkehjemmene!

Dejlig oplevelse hos Speich Design

Tak til Speich Design i Værløse og alle de dejlige kunder, vi mødte i går, lørdag 4. maj.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi var fuldstændig overvældede af, hvor mange der kom til arrangementet “Åbne værksteder”, hvor det denne lørdag var Projekt Puttetæpper, der demonstrerede og solgte årsmønster 2019 “Rutsjebane”.

Hvor var det hyggeligt! Der var stor interesse, både i årsblokken og i hele projektet!  040519 hos speich 1Vi havde medbragt forskellige tæpper til en lille udstilling i kursuslokalet, som ligger på 1. sal i åben forbindelse med den flotte butik, og de blev nærstuderet, kommenteret og beundret! Vi hørte flere gange bemærkninger som: “Det er virkelig flotte tæpper – ikke bare små hurtige tæpper til børn, man ikke kender!” Ja! det er det, dejlige tæpper, som vi er stolte af at aflevere på Julemærkehjemmene.

040519 hos speich 2040519 hos speich 3Vi modtog også mange, meget smukke, færdige tæpper – 10 puttetæpper ialt! Plus 6 toppe, som nogle tæppetanter vil få til montering og quiltning!

Der var også kendte ansigter imellem! Det var dejligt, at Projekt Puttetæppers “Mor” Birgit Glüsing, der startede PP for 22 år siden, kom og var med. Vi snakker af og til om, at hun og hendes søster Marianne dengang ikke havde forestillet sig, at Projektet skulle vokse sig så stort! Da de startede, syede de tæpper, som kunne bruges som fødselsdagsgaver til børnene på Kildemose, hvor der dengang var 14 børn ad gangen – nu er det tæpper til alle børn på alle 5 julemærkehjem!

Mønsteret, som vi demonstrerede, solgte vi 35 af! Det er virkelig rekord i forhold til, hvor mange, vi har solgt andre steder – så vi er meget glade for, at vi blev inviteret!

040519 hos speich 4Tak til Lene Speich og hendes hjælpere!

Billederne af de modtagne tæpper kommer senere.

Projekt Puttetæpper hos Speich Design i Værløse

Lørdag 4. maj kl. 10 – 16 er Projekt Puttetæpper inviteret til at deltage i “Åbne værksteder” hos Speich Design i Værløse.

hanne 4 blokkeDet er vi rigtig glade for, og Rita Sicko og Hanne Hector Schrøder vil vise en lille udstilling af puttetæpper, fortælle om det nu 22 år gamle projekt og sælge årsmønster 2019 Rutsjebane (20 kr).

Vi tager gerne imod færdige puttetæpper og toppe!

Samtidig kan man jo besøge den meget flotte butik i Bymidten af Værløse.