Alle 136 tæpper fotograferet og på plads.

136 tæpper blev afleveret på Tæppetante-træf 2018 i Hejnsvig!

Alle billeder af 133 puttetæpper og 3 sengetæpper er nu lagt ud både her på hjemmesiden, på galleriet (det lille gule billede i højre side) og på vores gruppe på Facebook.

Det er dejligt at se billederne, for det var ikke alle tæpper, der blev tid til at kigge på i Hejnsvig. Det er helt utroligt flotte tæpper, som vil bringe glæde hos børnene, der modtager dem i den kommende tid.

Tæpperne er nu delt op, de første 21 er allerede på Liljeborg, de øvrige er på vej ud til de andre hjem.

På galleriet kan man se billeder af tæpper fra 2010 og indtil nu, delt op i kvartaler. Og det er første gang, vi på ét kvartal har modtaget over 400 tæpper! Og kvartalet er ikke slut endnu. Når man tæller kvartalerne sammen til år, er det også første gang, at vi har modtaget over 1.000 tæpper!

Det er en glæde at konstatere, at Projekt Puttetæpper også efter, at der er kommet et nyt julemærkehjem i år, er et puttetæppe til ALLE børn på alle 5 julemærkehjem = 1.000 tæpper pr. år!

3 sengetæpper til Julemærkehjemmet Fjordmark

Vi har modtaget mange flere sengetæpper, end Liljeborg skal bruge, og det er derfor aftalt, at nogle af dem kommer til Fjordmark i Kollund, hvor nogle af de sengetæpper, vi syede til dem i 2008, er så slidte, at de ikke kan repareres mere.

Derfor kommer bl.a. disse 3 sengetæpper, syet af Emma Christoffersen, Thisted, og afleveret på Tæppetante-træf 2018 i Hejnsvig, til Fjordmark i Kollund.

84 emma christoffersen83 emma christoffersen58 emma christoffersen

Et tæppe, der ikke var blevet fotograferet!

Det er ikke helt nemt at holde styr på så mange tæpper og billeder, og Anna Marie Andersen, Odense, som har syet dette flotte tæppe, har selv en teori om, hvordan det var undgået “tæppeholdernes” opmærksomhed. Det er godt, hun er opmærksom, så er det flotte puttetæppe, hun har syet (foruden flere andre) og afleverede på Tæppetante-træf 2018 i Hejnsvig:

1806 anna marie andersen 2