Stor donation af stof m.m. fra dødsbo.

Hannes Patchwork har den sidste tid modtaget en kæmpestor donation til Projekt Puttetæpper, som nu er kommet til Karin Holme Frederiksen.
Der er 10 store flyttekasser og 2 skraldesække plus det løse!
Der er bagsider, mængder af stof sirligt sorteret med bånd omkring, kassevis af sy- og quiltetråd, pappede firkanter og sekskanter i rå mængder, diverse hobbygrej, masser af blokke af forskellige størrelser firkanter, og ikke mindst adskillige store, flot håndsyede toppe i dobbelt sengetæppestørrelse, så der er arbejde til nogle tæppetanter med at lave det til puttetæpper. Flere af toppene er syet af sekskanter med sidestørrelse 1 cm. – jeg tæller ikke hvor mange der er i et dobbelt sengetæppe! Heldigvis er pappet taget ud af toppene, så det arbejde slipper monteringstanterne for.

Donationen stammer fra et dødsbo, og giverne ønsker at være anonyme, derfor sætter jeg ikke billeder på opslaget, selv om der ville være mange smukke ting at vise.
Jeg håber, at giverne måske ser dette opslag. De skal vide, at vi i Projekt Puttetæpper er dybt taknemmelig for den store donation, som vil komme rigtig mange børn på julemærkehjemmene til gode.

Mange tak til Hanne for den store hjælp som mellemmand og til Bjarne for hjælp med transport!