75 puttetæpper til Skælskør

291118 75 tæpper til skælskør75 puttetæpper er nu på vej Julemærkehjemmet Skælskør!

Et større logistikarbejde lykkedes, og 2 medarbejdere fra Fjordmark har hentet de 75 tæpper + 4 sengetæpper til sengene på Fjordmark, da de kørte mod Sjælland, hvor de deltager i 80 års jubilæum på Kildemose i Ølsted. Derfra bliver tæpperne bragt videre til Skælskør, hvor børn, der har ophold er, kan nyde godt af de flotte tæpper!

Denne gang var bilen stor nok til alle tæpperne – i sidste uge kunne de ikke være i forstanderens bil, da vi mødtes i Grindsted.

4 puttetæpper fra Birgith Lorenz

Birgith Lorenz, Hejnsvig, har syet 4 puttetæpper:

1811 birgith lorenz 4 quilt beobeoQuiltet af Beo Beo, Maribo, som også har doneret mellemfor og bagsidestof.

1811 birgith lorenz 3“Bow-tie” blokke quiltet og monteret med Fix & færdig / Quilt-as-you-go.

1811 birgith lorenz 1Syet med Projekt Puttetæppers 2018-årsblok “Flyvende firkanter”, og quiltet og monteret med Fix & færdig / Quilt-as-you-go.

1811 birgith lorenz 5Blokke med firkanter af skjortestoffer quiltet og monteret med Fix & færdig / Quilt-as-you-go.

Donation fra Odd Fellow logen, Grindsted

Det var i anledningen af Søsterloge nr. 82 Lyngens 25 års fødselsdag, at der tirsdag blev uddelt donationer for i alt 49.000 kroner til seks forskellige modtagere. Foto: Martin Ravn

Modtagere af donationer – fra Jyske Vestkysten 21.11.2018

Projekt Puttetæpper modtog i går ved en festlig reception i Grindsted 4.000 kr til materialer fra Odd Fellow Logen nr 82, Lyngen, i anledning af deres 25 års jubilæum!

201118 odd fellow 1Det var en stor overraskelse, og vi var inviteret til at komme og modtage pengene. Logen støtter primært lokale foreninger og arrangementer, men der er også tæppetanter fra Grindsted og omegn med i Projekt Puttetæpper.

201118 odd fellow 2 lagkageDen lokale bager havde lavet en kæmpestor lagkage med logens skjold!

201118 odd fellow 3Vi hyggede os nogle timer med logedamerne, som var meget imponerede og vores puttetæpper – de fik lov at se nogle af de tæpper, vi havde med, Og Hanne fortalte om vores frivillige arbejde med tæpperne.

Julemærkehjemmet Fjordmark var også blandt modtagere af fødselsdagsdonationerne, og vi havde aftalt med forstander Lasse Balsgaard, at han ville modtage en stor portion puttetæpper, som han ville sørge for at bringe til Julemærkehjemmet Skelskør.

Men Lasse havde forregnet sig! (Han er ny, så han ved ikke, hvad sådan en stor portion fylder). Så han kunne slet ikke have de 66 tæpper, vi havde pakket i sække, i sin bil. Så de fleste kom med hjem igen, så henter han dem i Erritsø i løbet af nogle dage, så de kan komme til Skelskør.

Se mere her på Jyske Vestkysten