Sælges på auktion!

2019-02-10-Applikationer-fra-anonymDette utroligt flotte tæppe, en “Dear Hanne-quilt”, syet af Birgit Rosendal, Varde, og quiltet af Lissy Kristensen, Hobro, har sengetæppe størrelse og er dermed for stort til puttetæppe.

Styregruppen har derfor med Birgit Rosendals billigelse besluttet, at det vil blive solgt på auktion i juni, når Restaurant Bind i Kollund afholder deres årlige velgørenhedsmiddag, hvor alle indtægter ubeskåret går til at støtte Julemærkehjemmet Fjordmark!

I forbindelse med denne middag afholdes flere auktioner, som indbringer mange penge.
Det er sjældent høje priser i forhold til priserne på patchwork i Danmark. Projekt Puttetæpper har derfor flere gange ladet tæpper, der af den ene eller anden grund ikke er puttetæpper (for små – for store – for sarte) blive solgt her. Og det er en stor glæde at høre, at disse tæpper har indbragt fra 2.000 kr til 7.500 kr! Selfølgelig ubeskåret til Fjordmark. Det er vi meget glade for!

Vi håber, at dette tæppe vil indbringe et højt beløb! Men inden juni vil det fine håndapplikerede tæppe blive vist frem på Quiltefestivalen i Aulby og Kreativ Midsommer Marked i Korsør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>