Sengetæppe til Fjordmark

77 hanne petersenHanne Petersen, Horsens, har fundet en UFO frem fra skabet og lavet den færdig til et meget smukt sengetæppe, som hun håber vil glæde en – og flere – piger på Julemærkehjemmet Fjordmark. Sengetæpperne bliver liggende på værelset, så flere får glæde af dem under deres ophold.

Da der er overskud af sengetæpper til Julemærkehjemmet Liljeborg, som vi er ved at sy, har vi aftalt med nogle, at deres sengetæppe bliver afleveret på Julemærkehjemmet Fjordmark, hvor nogle af sengetæpperne, syet i 2008, er så slidt, at de ikke kan repareres.

3 sengetæpper

Kirsten Larsen, Strib, har monteret og quiltet 3 sengetæpper.

7 tove fog-petersen og kirsten larsenDisse 2 sengetæpper var oprindeligt 1 meget stort tæppe, syet af Tove Fog-Petersen, Slagelse. Kirsten har delt tæppet, flyttet og tilføjet kanter og quiltet dem begge. Bøgelund Patchwork har doneret bagsidestof, og Kirsten Juhl, Patchworkkælderen i Kolding har doneret lukkekanter. LB-foreningen har sponseret mellemfor.

8 tove fog-petersen og kirsten larsen76 anonym top kirsten larsenDet gule sengetæppe var en top fra en anonym giver. Kirsten har monteret og quiltet. LB-foreningen har sponseret mellemfor.