Så er der pakket tæpper til Liljeborg!

110118 tæpper til lijeborgDet bliver en stor dag i morgen, når Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde indvies! Styregruppen er inviteret, og vi medbringer 48 puttetæpper + 27 sengetæpper, de første af 56, som de har ønsket – de 8 er til gæstesenge!

Kronprinsesse Mary klipper snoren, og der er store sikkerhedshensyn, derfor skal vi være der meget tidligt, så vi kan få tæpperne ind.
Så der pakkes, inden vi skal tidligt af sted i morgen:

Billedet viser bare en del af tæpperne, nemlig de tæpper af begge slags, som ligger hos mig. De 2 andre i styregruppen har pakket på samme måde – og Karin har endda pakket en ekstra stor stak tæpper, som hun i dag har haft med til Kildemose i Ølsted, som hun har besøgt, inden en overnatning på Sjælland, ellers kunne hun ikke nå derover uden at køre midt om natten!

Det bliver spændende! Og vi glæder os!

 

7 sengetæpper til Liljeborg fra Birgith Lorenz

Birgith Lorenz, Hejnsvig, som i forvejen har syet 1 sengetæppe til Julemærkehjemmet Liljeborg, har syet 7 sengetæpper mere. Nogle har hun selv monteret og quiltet med Quilt-as-you-go, nogle er quiltet af andre – som altid meget flotte tæpper:

2 birgith lorenz sengetæppe til liljeborg14 birgith lorenz donerede blokke q tut madsenSyet af donerede blokke, quiltet af Tut Madsen, Vorbasse.

18 birgith lorenz

15 birgith lorenz 16 birgith lorenz 17 birgith lorenzSe bagsiden af ovenstående:

18 birgith lorenz bag19 birgith lorenz og beobeoBirgith har syet dette af donerede Hexagon Flowers, Bodil Egebjerg, BeoBeo, Maribo, har quiltet.

Sengetæppe til Liljeborg fra UFO

Ulla Andersen, Smørum, har afleveret 3 store UFO’er, der kunne blive til sengetæpper til Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde.

4 ulla andersen og laila brøggerDet første er færdigt nu. Laila Brøgger, Fredericia, har quiltet, og Hanne Hector Schrøder har syet lukkekant. LB-foreningen har sponseret bagsidestof og mellemfor.

Det er et meget flot sengetæppe, og vi glæder os til at aflevere det sammen med andre sengetæpper og puttetæpper ved indvielsen af Liljeborg i næste uge!