Puttetæppe galleriet er a jourført

Vi er meget kede af, at galleriet (link = det lille gule tæppe på forsiden) har været i en slem forfatning i nogle måneder!

Galleriet ligger ikke på vores egen hjemmeside, men på Dansk Patchworks hjemmeside, hvor det har ligget altid. Denne hjemmeside er under forandring, og i den forbindelse er puttetæppe-galleriet skiftet til et nyt format/program, som vi har haft meget svært ved at håndtere / finde ud af !

Nu er det lykkedes, og alle billeder af puttetæpper fra de seneste måneder er lagt på.

En detalje: billederne ligger som altid kvartalsvis, og når man klikker på et kvartal, kan man “bladre” ved hjælp af pilene. Hvis man ønsker oplysninger om hvert enkelt tæppe, klikker man på de 3 lodrette prikker øverst til højre. Det kan gøres ved det første billede, før man bladrer, så ses oplysningerne på alle.

En opfordring: Send gerne billeder af alle de puttetæpper, I syr og selv afleverer!