Donationer fra butikker

Syværkstedet, Grenaa, har doneret tre ruller kønt bagsidestof i dobbelt bredde, pink/lilla.
Hobbygården, Gassum, har doneret en rulle mellemfor.
Hanne Bech fra Hannes Patchwork er blevet monteringstante og donerer mellemfor og bagside til de tæpper, hun monterer og quilter.
Mange tak til de tre butikker.

Jeg ved, der er mange andre butikker, som er meget gavmilde over tæppetanter, og giver mellemfor og stof. Også mange tak til dem.
Jeg håber, at I køber i danske butikker, så vi kan blive med at have fysiske butikker, i stedet for at købe på udenlandske netbutikker for at spare nogle kroner, selv om det kan være fristende. Jeg indrømmer gerne, at jeg har handlet i udenlandske butikker, når jeg har været på ferie…
Disse sidste linjer står helt for egen (Karin Holme Frederiksen) regning.

Stof fra Syværkstedet, Grenaa

Mellemfor fra Hobbygården
Brillebagside fra Hannes Patchwork