Tantetræf 2020

26. 09. 2020 holdt Projekt Puttetæpper sit årlige tantetræf hos Birgith Lorenz i Hejnsvig.
Det holdes normalt i juni måned, men intet er jo normalt i 2020.
Conny Thomsen, Viborg Patchwork Forening Velgørenhedsgruppe, har lagt et fint indlæg på facebook. Det har vi fået lov at sætte på vores hjemmeside.

Conny skriver: I dag var vi 4 (Inge, Jytte, Aase og Conny) fra vores Velgørenhedsgruppe til det årlige Puttetæppetantetræf i Hejnsvig. Vi havde 6 færdige puttetæpper og 2 toppe med Det var en dejlig dag – lige som det plejer at være. Og dog var alt helt anderledes: vi var kun det halve antal deltagere (34) og iført mundbind, handsker, håndsprit og god afstand. Men alt gik perfekt og uden problemer.Der var masser af smukke puttetæpper at kigge på, der var god forplejning og hyggeligt samvær. Der var demonstrationer af forskellige teknikker og et inspirerende lille foredrag af forstanderen på Julemærkehjemmet Fjordmark, Lasse Balsgaard. Der var masser af billige bøger, og der var masser af stoffer, som vi frit kunne tage med hjem – til nye puttetæpper. Tak til Projekt Puttetæpper for endnu et dejligt træf og tak til Birgith Lorenz for endnu en gang at lægge hus til. Se flere billeder fra træffet her: http://www.123hjemmeside.dk/ConnyVagn/19129185