Kæmpestor stofdonation

Forleden var vi i Skanderborg for at hente en stofdonation hos Inger M. Pedersen, der også tidligere har givet os meget stof. Inger havde fortalt, at der var meget, og ja det skal jeg da lige love for. Bilen blev stopfyldt, der kunne nok ikke stoppet en pose mere derind. Nye stoffer i store mængder, fint sorteret i plastkasser, mange, mange bøger, hele årgange af Kludemagasinet fra 2003-16 (mener jeg), tråd, monteringspuder. Stofferne kommer tæppetanterne til gode, bøgerne og mønstre kommer til Conny Thomsen, der sælger dem på nettet, og indtægten går til mellemfor, Kludemagasinet bliver foreløbig hos mig. Hvis der er nogle af jer, der mangler et bestemt hæfte, kan I henvende jer til mig (Karin Holme Frederiksen).
Vi er så taknemmelige, når vi får donationer, men denne gang er det helt overvældende, TUSIND TAK til Inger.

Stofferne i plastkasser
Bøger, Kludemagasiner, mønstre og tråd
Monteringspuder, stof – og min hjælper.