Tantetræf d. 3. april i Gl. Lundby

Med ret kort varsel fik vi stablet et tantetræf på benene på Sjælland, og der var pænt fremmøde, selv om vi også havde træf på Sjælland i efteråret. Det er ikke altid lige nemt at finde en dato, der ikke kolliderer med andre ting: træf, konfirmationer, helligdage osv.
Få dage før træffet fik Lisbeth at vide, at der ikke kunne leveres smørrebrød på en søndag – gode råd var dyre, men Lisbeths datter Helene sprang til, købte ind og lavede det flotteste smørrebrød til os, så vi led ingen nød.
Birgit Glüsing havde et fint indlæg om Projekt Puttetæppers start, flere tanter fortalte om specielle teknikker, som de havde brugt til deres tæpper, bl. a. et fint indlæg om brugen af trekanter, og der var mange flere fortællinger. Vi var så optaget af fortællingerne, at vi helt glemte at tage billeder – det er beklageligt. Endeligt blev tæpperne taget af stofkasserne, og så var det bare at vælge blandt de mange stoffer. Fotografering af de modtagne tæpper blev klaret trods blæsevejret, ca. 40 tæpper, som der kommer billeder af den kommende tid.

Helenes flotte smørrebrød
Stofkasserne var dækket med puttetæpperne det meste af dagen.
Stofjagten er gået ind.
Et af de mange tæpper, vi modtog.
De “medbragte” mænd – kaldes de mon hyggeonkler? Nå, de er nu også flinke at hjælpe med at holde tæpper til fotografering f. eks.