24 timer i Hjallerup 17.-18. feb. 2024

Projekt Puttetæpper var inviteret til at deltage i 24 timer i Hjallerup, som er et arrangement, hvor indtægterne går til fordel for Julemærkehjemmet i Hobro. Et kæmpestort arrangement, hvor man kan deltage i mange forskellige aktiviteter fra svømning, 100 km. løb over patchwork, strikning, linedance til skak og læsning m.m. , et arrangement, der er støttet af utallige sponsorer.

På billedet ses en af de lokale deltagere i vores del af arrangementet i gang med en top, der skal blive til et puttetæppe. Den grønne symaskine (samt en rød symaskine) var stillet til rådighed af Kjærgaard Symaskiner i Hjørring.

Her ses tre af vores flittige tæppe-/monteringstanter (Lene, Birthe og Nanna) i fuld gang med at sy toppe til puttetæpper. De to tæpper i baggrunden kommer til auktion – igen går det indkomne beløb til Julemærkehjemmet i Hobro.