67 puttetæpper afleveret på Fjordmark

Karin og Anders Holme Frederiksen og Hanne Hector Schrøder besøgte Fjordmark i går med 67 puttetæpper. Nogle af børnene pakkede de store sække med tæpper ud på gulvet i sportshallen, hvor man kan fotografere oppe fra svalegangen med motionsredskaber.

fjordmark tæpper og børn 1Det var som altid sjovt at se reaktionerne og svare på spørgsmålene: “Er det jer, der har syet tæpperne?”

fjordmark tæpper 1fjordmark tæpper 2fjordmark tæpper 3 fjordmark tæpper 4 fjordmark tæpper 5 fjordmark tæpper 6Børnene fik lov til at se nærmere på tæpperne og sætte sig på det tæppe, de allerbedst kunne lide! Det var svært – og der blev skifte plads flere gange!

fjordmark tæpper og børn 4 fjordmark tæpper og børn 2 fjordmark tæpper og børn 5 fjordmark tæpper og børn 6Nogle af børnene har allerede fået deres personlige tæppe, som de får ca midtvejs i forløbet, men andre skal snart have deres tæpper – og hvad de ikke lagde mærke til var, at forstander Lasse tog billeder, som kan hjælpe med at finde de tæpper frem, som de får at vælge imellem!

fjordmark tæpper og børn 3Det er altid sjovt! Og vi spiste frokost med børnene og fik en lille snak med dem, vi sad sammen med. Vi var meget heldige med vejret på en ellers lunefuld dag, så i forbindelse med den rundvisning, vi fik af den nye forstander Lasse, fordi Karin ikke havde været der før, fik vi også udendøre og så de dejlige omgivelser! Det var en dejlig dag!

4 puttetæpper og 1 sengetæppe til Fjordmark

Disse 5 tæpper er afleveret på Julemærkehjemmet Fjordmark i dag sammen med 63 andre puttetæpper:

1809 pia toft 1Syet af Pia Toft, Silkeborg

1809 pia toft 2Syet af Pia Toft, Silkeborg

1809 viborg patchwork blokke herdis from 1Syet af Viborg Patchwork Forenings velgørenhedsgruppe af blokke, som Herdis From, Fredericia, har syet. Mellemfor doneret af Stoflageret, Viborg. Quiltet af Anna Askær.

1809 viborg patchwork blokke herdis from 2Syet af Viborg Patchwork Forenings velgørenhedsgruppe af blokke, som Herdis From, Fredericia, har syet. Mellemfor doneret af Stoflageret, Viborg. Quiltet af Anna Askær.

1809 lise clausenSengetæppe syet af Lise Clausen, Strib.

4 puttetæpper fra Rita Sicko

Rita Sicko, Nyborg, har syet og færdigsyet 4 puttetæpper:

1809 inger pedersen og rita sickoTop påbegyndt af Inger M. Pedersen, Skanderborg, færdigsyet og quiltet af Rita Sicko, Nyborg.

1809 rita sicko 3 evighedsblokkeEvighedsblokke, syet af forskellige, monteret og quiltet af Rita Sicko.

1809 rita sicko 4 evighedsblokkeEvighedsblokke, syet af forskellige, monteret og quiltet af Rita Sicko.

1809 rita sicko 5 modtagne blokkeModtagne blokke, monteret og quiltet af Rita Sicko.