Julehilsen fra Fjordmark

Kære Tæppetanter

Så nærmer vi os igen årets sidste højtid og det nye år. Vi vil gerne ønske Jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Tak fordi i er med til at gøre en forskel for de mange børn, der hvert år får hjælp til at genvinde selvværdet og tackle mobning og social isolation.

fjordmark julehilsenMange julehilsner fra

Julemærkehjemmet Fjordmark

6 puttetæpper fra Kate Dideriksen

Kate Dideriksen, Birkerød, har syet 6 puttetæpper:

1812 kate dideriksen 1Syet af Kate Dideriksen, Birkerød. Blokke hentet i Hejnsvig på Tantetræf, bagsiden doneret af Vinni Nielsen, Amager

1812 kate dideriksen 2Syet af Kate Dideriksen, Birkerød. Blokke doneret af Marianne Hansen  Gladsaxe, bagsiden ligeså.

1812 kate dideriksen 3Syet af Kate Dideriksen, Birkerød. Blokke hentet i Hejnsvig på Tantetræf, bagsiden doneret af Vinni Nielsen, Amager.

1812 kate dideriksen 4Syet af Kate Dideriksen, Birkerød. Stoffer doneret af Stjernestoffer i Brønshøj, bagsiden doneret af Lone Dideriksen Lyngby.

1812 kate dideriksen 5Syet af Kate Dideriksen, Birkerød. Blokke  hentet på Tante-træf i Hejnsvig, bagsiden doneret af Kirsten Landler Bagsværd.

1812 kate dideriksen 6Syet af Kate Dideriksen, Birkerød.Blokkene med hunde er hentet på Tante-træf i Hejnsvig, doneret af anonym ( pillet op, vasket og syet om ) men det var et dejligt arbejde at sidde ude i haven med og stofferne rundt om er også fra Hejnsvig. Bagsiden doneret af Marianne Hansen Gladsaxe.

Montering – Anna Askjær

Anna Askjær har monteret årsblokke fra forskellige og quiltet med søde små hjerter og cirkler, ligesom hun har doneret mellemfor og bagside.

2018 12 13 Anna Askjær

Rødovrequilterne/Hanne Jans har syet toppen. Stoflageret, Viborg, har doneret mellemfor. Anna Askjær har doneret bagside, samt monteret og quiltet tæppet.

2018 12 13 Rødovrequilterne - Anna Askjær