2 puttetæpper fra Else Steffensen og Ruth Thuesen, Børkop

Ruth Thuesen, Børkop, har syet et flot tæppe af en meget gammel UFO = blokke, som hun selv har syet for mange år siden, som det første patchwork, hun har syet. Bagsidestoffet havde Ruth med hjem fra Tæppetante-træf i Hejnsvig.1804 ruth thuesenElse Steffensen har syet et puttetæppe, delvis af Sødahl-stoffer, som hun har hjembragt fra Tæppetante-træf i Hejnsvig sammen med mellemfor og bagsidestof. Sødahl-stofferne hentede jeg i sækkevis hos Mette Thorsen i Odense for et par år siden.

1804 else steffensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>