Spændende puttetæppe fra Annelise Brinkhard

1807 annelise brinkhard og laila brøggerAnnelise Brinkhard, Slagelse, har syet den spændende “Jazz Hands” quilt som puttetæppe. Mønster: Sarah Fielke. Der er kun brugt én skabelon til alle dele af blokkene. Syet på amerikansk. Se detaljer:

1807 annelise brinkhard og laila brøgger detailLaila Brøgger, Fredericia, har quiltet, og Hanne Hector Schrøder har monteret og syet lukkekant. LB-foreningen har sponseret mellemfor, og Anna Kraak, Tinglev, har doneret bagside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>