3 puttetæpper fra Birgith Lorenz

1902 birgith lorenz ufo 1Små resteblokke har fået kanter og er blevet quiltet enkeltvis og monteret som Fix & færdig, altsammen af Birgith Lorenz, Hejnsvig. Bagsidestof doneret af Kirsten Juhl, Patchworkkælderen, Kolding.

1902 birgith lorenz ufo 1 bag1902 birgith lorenz 5Blokke syet efter 2018-mønster Flyvende firkanter, quiltet og monteret af Birgith Lorenz med Fix & færdig. Bagsidestof doneret af Kirsten Juhl, Patchworkkælderen, Kolding. Blokkene blev syet i forbindelse med demonstration af mønsteret foråret 2018.

1902 birgith lorenz 5 bag1902 birgith lorenz ufo 2 og tut madsenModtagne blokke, samlet af Birgith Lorenz, quiltet af Tut Madsen, Vorbasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>