4 i Projekt Puttetæppers styregruppe

Vi er nu 4 i Projekt Puttetæppers styregruppe.
Rita Sicko, Nyborg, skulle lige holde ferie og tænke lidt, og hun har sagt JA til at være med i styregruppen sammen med Lene Christensen, Tranbjerg, Karin Holme Frederiksen, Mørke og Hanne Schrøder, Brædstrup.

Rita har været tæppetante og monteringstante i flere år og har både syet fine tæpper og monteret tæpper af årsblokke syet af andre, samt været behjælpelig med indkøb af stoffer i Outlet til projektet.

Vi ser frem til et godt samarbejde!

Er der nogle tæppetanter, der kunne tænke sig at montere og quilte nogle rigtig pæne UFO’er, som vi har modtaget? Det behøver jo ikke kun at være styregruppen, der monterer UFO’er. Der følger vat og bagsidestof med til monteringen, ligesom når man monterer års-blokke.

Send en mail eller ring til 1 i styregruppen (adresser under “Om puttetæpperne”), hvis du har lyst til at lave et tæppe på denne måde én eller flere gange. Eller kom og snak med os på DPF’s Træf i Herning.

Falske rygter!
Vi har desværre hørt, at der er nogen, der har den opfattelse, at børnene på julemærkehjem ikke værdsætter tæpperne, men er ligeglade, og at tæpperne havner i genbrugsbutikker, hvor de bliver solgt for en slik! VI HAR ALDRIG HØRT ET ENESTE EKSEMPEL PÅ DETTE! Og vi hører igen og igen fra julemærkehjemmene, hvor glade børnene bliver, når de får et tæppe. Så det passer simpelthen ikke! Intet kan være mere forkert. Selv store drenge kan få tårer i øjnene af glæde, når de får deres tæppe – det har en pige fortalt, efter at hun og hendes kammerater havde fået tæpper i julegave. Og forstanderen på Fjordmark fortalte i sit foredrag til Tæppetante-træffet om en dreng, der ikke slap sit tæppe et eneste øjeblik, fra han havde fået det, uanset, om han deltog i en leg eller spiste.

Vores største ønske er, at det vil lykkes at sy endnu flere tæpper, så alle børn på alle 4 julemærkehjem kan få et tæppe hver. Så mange tæpper kan vi ikke levere – endnu!!

Der er nogle, der syr tæpper og sender dem anonymt til julemærkehjemmene, fordi de ikke vil have navn og billede af tæppet frem, f.eks. her på Projekt Puttetæppers side. Det må man selvfølgelig meget gerne – og man behøver heller ikke at være registreret som tæppetante, hvis man ikke ønsker det.
Men hvis man vil sende et billede af tæppet, kan det godt offentliggøres anonymt, så andre kan se det.

Skriv en kommentar