Børnenes glæde over puttetæpperne

Da mængden af puttetæpper er stor i øjeblikket, har vi aftalt, at alle børn, der er på Julemærkehjemmet Fjordmark I Kollund nu op til sommerferien, får et tæppe hver.

030713 Fjordmark

På Fjordmark bliver tæpperne normalt brugt som fødselsdags-, konfirmations- og julegaver, idet der ikke er tæpper nok til, at alle børn kan få hver et tæppe. Men når der er tæpper nok, er det en stor fornøjelse at kunne give alle børn et tæppe med hjem. Fjordmark lukker ikke for sommerferie i år, og da børnene har forskellige afslutningsdatoer, får de dem alle sammen med hjem på fredag, når de skal hjem på weekend.

030713 Fjordmark tæpper 2

Viseforstanderen har sendt os billederne, og han fortæller, at børnene var meget omhyggelige med at vælge det helt rigtige tæppe, og at de er meget glade!

030713 Fjordmark tæpper

Det er vi tæppetanter også!

Vi har gjort det én gang før, hvor alle børn på Julemærkehjemmet Skelskør fik et tæppe hver, før de rejste hjem på sommerferie. Det er dejligt, når det kan lade sig gøre, og tæpperne skal jo ikke gemmes “på lager”, men skal bruges og glæde børnene!

Skriv en kommentar