Ses vi på Dansk Patchwork Forenings TRÆF i Herning?

På lørdag 24.8. og søndag 25.8., når Dansk Patchwork Forening holder sit årlige TRÆF – denne gang i Herning Kongres Center, har Projekt Puttetæpper igen i år en (gratis) bod, hvor vi viser nogle eksempler på puttetæpper til børn på julemærkehjem og sælger 2013 mønsteret “Rundsav” for kun 15 kr.

blok 2

Vi glæder os meget, der plejer at komme rigtig mange tæppetanter og andre patchworkere for at hilse på os og købe mønsteret (hvis I ikke har købt det i forvejen).

Den nye styregruppe, som blev dannet i juni har besluttet at indføre nogle nye ting:

Af nogle af de mange stoffer, vi har modtaget forskellige steder fra, har vi lavet nogle pakker, som indeholder stof, bagsidestof og vat til 1 puttetæppe. Hvis du vil have sådan en pakke med hjem, bestemmer du selv, hvilket mønster, det skal sys efter.

Sammen med pakken kan du få et mønster fra 2009, 2010, 2011, 2012 eller 2013 – men du kan også sy det efter et mønster, som du selv vælger.

Dette projekt er et éngangsprojekt, fordi vi har så meget stof i øjeblikket, og vi synes, det skal bruges – til glæde for et barn på et af julemærkehjemmene!

Du kan også få en UFO, som en anden har syet, med hjem til montering og quiltning, sammen med bagsidestof og vat.

Den eneste betingelse er, at du er tæppetante – og hvis du ikke er det i forvejen, kan du blive det!

quilteramme

Vi har arvet en stor quilteramme, der kan lånes ud. Der kan laves aftaler om at låne den i en periode, sådan at den skal hentes og afleveres i en slags turnus. Den kan sammensættes i 2 størrelser.

Puttetæppeboden har fået plads i den fjerneste ende at udstillingshallen, som ligger efter hallen med butikker. Vi håber, at I kan finde os og glæder os til at se jer.

 

 

Skriv en kommentar