“I-spy”-puttetæppe fra Sønderborg

Dette puttetæppe er både meget smukt og meget spændende.

1404 sønderborghus blok-2012

Det er syet af en gruppe på 14 patchworkere, som syr på Sønderborghus, i fællesskab. Mønsteret er puttetæppe-mønsteret fra 2012 “Fødselsdagsblomst”, og det har både et flot helhedsindtryk og mange sjove detaljer. Så man kan godt kalde det et “I-spy-tæppe” (på dansk: gå-på-opdagelse-tæppe).

1404 sønderborghus blok-2012 detail 2 1404 sønderborghus blok-2012 detail 1

Og så er det quiltet helt fantastisk flot af Quiltefant, som også har doneret det fløjlsagtige bagsidestof, som i virkeligheden er helt sort og meget, meget blødt – man kan kun se det fine quiltemønster, når billedet er lysnet lid!

bagside

Endnu et eksempel på, at samarbejde er rigtig godt og sjovt i fremstillingen af puttetæpper! Jeg har syet lukkekanten på af stof, doneret af Helene Juul.

Skriv en kommentar