Invitation til træf for tæppetanter og monteringstanter

Nu er der sendt invitationer ud til alle tæppetanter og monteringstanter i Projekt Puttetæpper.

Invitationen er sendt pr. e-mail til dem, vi har mailadresser på. De øvrige er sendt med almindeligt brev.

Der er allerede kommet nogle tilbagemeldinger om mail-adresser, der ikke virker, formentlig fordi vi ikke har fået den nye mailadresse, når man har skiftet. De vil også få invitationen pr. brev, og så vil vi bede om en tilbagemelding med den nye adresse. Vi vil jo hellere sy tæpper for den lille kassebeholdning, vi har, end bruge pengene på porto!

I 2013 blev det første Træf for tæppe- og monteringstanter holdt hos Birgith Lorenz i Hejnsvig, og selv om der ikke kom så mange, var det helt bestemt en succes, hvilket vi også fik mange tilbagemeldinger om. Derfor gentager vi med glæde.

Programmet fremgår af invitationen, der er både gentagelser og nyt i forhold til sidste år. Bl.a. vil der også i år være en stor udstilling af puttetæpper i det udstillingslokale, som Birgith råder over, og hvor der også står veteranbiler, som er glimrende baggrund for tæpperne!

Birgith fantastiske systue kan igen beundres, og forstander Vibeke Sørensen fra Fjordmark vil fortælle om børnene. I år får hun følgeskab af nogle medarbejdere, som meget gerne vil træffe jer.

Styregruppen håber, at mange vil deltage, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at skaffe kørelejlighed, hvis det er aktuelt.

Skriv en kommentar