Hilsen fra Kildemose

Modtaget fra Kildemose 24. juni 2014

Kildemose den 24. juni 2014

Kære Puttetæppe-tante

På Julemærkehjemmet Kildemose har vi i dag modtaget 31 tæpper fra jeres træf. Tæpper der alle vil vække glæde hos de børn der modtager dem. En kæmpe tak til jer  alle for jeres store arbejde i at støtte børnene på julemærkehjem.

Vibeke Sørensen der er forstander på Julemærkehjemmet Fjordmark  fortalte at i havde en både hyggelig og inspirerende dag da i var sammen til Træf.

Her på Kildemose er det stadig de voksne der med omhu vælger hvilke børn der skal modtage hvilke tæpper. Vi prøver at finde et tæppe som  det enkelte barn vil opleve er særlig udvalgt til ham eller hende

Jeg håber  du havde mulighed for at se TV Lorry, hvor Birgit Glussing fortalte om  hvordan hun startede med at sy tæpper, og hvor der blev vist klip her fra Kildemose, hvor man ser tæpperne blive overrakt. TV indslaget blev vist flere gange, og mange har efterfølgende reageret på det fantastiske arbejde i sammen gør.

Mange varme sommerhilsner fra Kildemose

Lene Schou

                 Billedet

er fra den 13. juni , hvor 5 glade børn modtog deres tæppe.

Skriv en kommentar