82 puttetæpper til Hobro

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karin var på besøg på Julemærkehjemmet Hobro fredag 27. juni med 82 puttetæpper! Pædagogerne var ved at dåne over alle de tæpper!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ser ud til, at vi er ved at nå et længe næret ønske: at ALLE børn får et puttetæppe hver. Vi er i tæt dialog med hjemmene, og de har lovet at tælle tæpper! – og holde os underrettet. Vi kan jo kun tælle de tæpper, vi har billeder af, og vi ved, at der afleveres tæpper, som vi ikke får billeder af. Det må man bestemt også gerne, men så er det ikke så nemt at kende antallet.

En optælling ved hjælp af billeder for det sidste år (3. kvartal 2013 – 2. kvartal 2014) giver 498 tæpper. Det passer godt med et skøn fra en forstander for ca. 1 år siden, der sagde ca. 500 tæpper. Men dels vokser antallet helt tydeligt, dels er der de tæpper, vi ikke har billeder af.

Det ville vel nok være dejligt, hvis vi kunne sige: Alle 750 børn (om året) på julemærkehjem får et puttetæppe.

Skriv en kommentar