Styregruppe-sommermøde

 

styregruppen

Projekt Puttetæppers styregruppe har haft et – varmt – dejligt og aktivt møde på Hannes terrasse, hvor vi har redigeret årsplanen, fået nye idéer, lagt planer om genoptagelse af et “evighedsmønster”, besluttet ny folder, talt resterende mønstre til salg på DPF’s TRÆF i Odense, delt bagsider, som flittige Rita har lavet af stof, indkøbt for nogle af de 5000 kr, som Tuborgfondet har sponseret , set på færdigsyede blokke og toppe, som skal videre forarbejdes og blive til færdige tæpper.

Så nu er vi klar til et nyt, aktivt år, som starter med Træffet sidste weekend i august, hvor vi håber, der kommer mange, som køber vores mønster, afleverer færdige blokke og selvfølgelig færdige tæpper! Det glæder vi os til.

Det var lige til at holde ud i skyggen, og vi fik da også lidt at friske os op med – men det er godt nok ikke hverken øl eller sodavand, der er afsætning på!

Det er en hyggelig gruppe af patchwork-elskende “piger”, der både kan snakke alvor og sjov – og tage gas på hinanden! Og vi får noget fra hånden! Dejligt.

Skriv en kommentar